U

Panasza van?

Szeretettel várom magánrendelésemen, ahol nyugodt körülmények között átbeszélhetjük belgyógyászati problémáját, és elindulhat a gyógyulás útján.

Milyen panaszokkal érdemes magánrendelésemen jelentkezni?

Nincs buta kérdés

A betegek gyakran kezdik úgy a mondatot, hogy “lehet buta kérdés”. Nincs ilyen. Nyugodtan kérdezzen, és kiderül, hogy az észrevételt figyelembe kell venni vagy nem.

Partner Garancia

Egyenrangú félnek tekintek minden beteget, és a cél, hogy minél hamarabb meggyógyuljon. Mindegy, hogy milyen panasza van, nem fogom kinevetni, vagy fölényesen beszélni. 

Készüljön

Ha Ön is felkészül, és kiölti ezt az űrlapot, sokkal több időnk marad, hogy a panaszait körbejárjuk. Az alaposság nagyobb részletességhez vezet.

health icon 3 3
residence

Minden hétfőn 16:00-20:00-ig

Időpontfoglalás: +36 30 944 4994

4032 Debrecen, Bólyai utca 2.

Az Egyetem tér és a Bólyai utca sarkán található University Residence épületének Bólyai utca felőli parkolójánál találja magánrendelésemet. Az Egyetem főépületétől és az 1-es villamos megállójától pár perc sétára, ingyenes parkolási lehetőséggel!
Dr. Girhiny Tamás 01

Dr. Girhiny Tamás

health icon 3 3
makroklinika5

Minden szombaton 9:00-16:00-ig

Időpontfoglalás: +36 70 500 1818

3526 Miskolc, Arany János tér 1.

A MacroKlinika közvetlenül Miskolc város szívében, a Búza téri piactól 1 perc sétára található a Miskolc Pláza mellett a Macropolis Irodaház földszintjén, az 1-es buszmegállóval szemben.

Dr. Girhiny Tamás 01

Dr. Girhiny Tamás

Szakorvosi diplomám

szakorvosi

Jogi Tájékoztató

Az oldalon található információk csak tájékoztató jellegűek, nem helyettesítik a személyes orvosi vizsgálatot, diagnózist, kezelést, ezért panaszával mindig forduljon szakemberhez! A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!