Mi lenne, ha 2-es típusú cukorbetegsége elmúlna, és sem gyógyszer, sem más készítmény adására nem lenne szüksége? Milyen lenne, ha egyéb krónikus betegségei is enyhülnének, vagy akár megszűnnének?

Érdekli, hogyan tudná 2-es típusú cukorbetegségét gyorsan megszüntetni?

Ha igen, akkor foglaljon időpontot egy kötetlen, 30 perces ingyenes telefonos konzultációra!

Mit kell tudnia a konzultációról?

A 30 perces telefonos konzultáció teljesen ingyenes! A teljes 30 perc az Ön életéről, betegségéről, lehetőségeiről szól.

Nem akarok eladni Önnek semmit (Hogy miért kínálom fel mégis a konzultáció lehetőségét, arról lentebb olvashat)

Ha a helyzete alapján úgy látjuk, érdemes együtt dolgoznunk egészségén, akkor felkínálom ennek lehetőségét. (De egyáltalán nem biztos, hogy ezt megteszem)

A konzultáció jelentkezéshez kötött, az időpontfoglalás utáni kérdések alapján döntöm el, hogy beszéljünk-e.

Kérem várja meg, míg az időpont lefoglalása után átirányítja a rendszer a kérdések oldalára, ez pár másodpercet igénybe vehet. Ha nem válaszolja meg a kérdéseket, törölni fogom a jelentkezését.

A foglalás jelenleg szünetel. Iratkozzon fel, és kap majd emailben értesítőt, ha ismételten lehetséges lesz a foglalás.

Ez a 30 perces koncultáció miért ingyenes?

Ameddig nem ismeri megfelelően a lehetőségeit, és nem tudja pontosan felmérni a kihívásait, addig nincs tisztánlátása sem az egészségével kapcsolatban. Ez a konzultáció a tisztánlátást adja az Ön kezébe, mellyel tudatosan hozhat döntést a saját jövőjéről.

Nekem azért éri meg az időm egy bizonyos százalékát ilyen konzultációkkal tölteni, mert ha felnyitom valakinek a szemét, akkor – a tapasztalataim alapján – nagyon nagy százalékos eséllyel dönt úgy, hogy segítséget kér tőlem a folytatásban.

A beszélgetés végén, ha úgy látjuk mindketten, hogy érdemes belevágnunk, akkor elmondom, hogyan tud velem együtt dolgozni, és bármiféle nyomás nélkül tud döntést hozni a folytatásról.

FONTOS! A konzultációra való bejutás nem jelenti azt, hogy egyértelműen együtt is fogunk dolgozni, vagy garantáltan felkínálom a közös további konzultációk lehetőségét. Kérem ne vegye zokon, ha nem tudom elvállalni páciensként akkor sem, ha együtt szeretne velem dolgozni egészségén.

Bárki jelentkezhet erre a konzultációra?

A konzultációra csak akkor jelentkezzen, ha tényleg elege van a betegsége okozta börtönből, és kilátástalanságból, és készen áll egy gyökeres életmódváltásra!

A változáshoz, és a sikerhez minden segítséget megadok, de a motiváció hiányát nem tudom pótolni.

Nem fogom noszogatni, számonkérni, teljes mértékben az Ön felelőssége, hogy mennyire fogadja meg a tanácsokat.

Az általam javasolt orvosi javaslatok tudományosan megalapozottak, és számos tanulmány igazolta hatásukat.

Dr. Girhiny Tamás 2

Dr. Girhiny Tamás

2013 óta nagyon sok alkalommal diagnosztizáltam 2-es típusú cukorbetegséget, vagy azt megelőző állapotokat (inzulinrezisztencia, prediabétesz).

Szeretnék mindent tudást átadni, ami növeli a gyógyulás esélyét, és csökkenti a szövődmények előfordulását!

Szakorvosi-diploma

Jogi Tájékoztató

Az oldalon található információk csak tájékoztató jellegűek, nem helyettesítik a személyes orvosi vizsgálatot, diagnózist, kezelést, kizárólag oktatási céllal rendelkeznek. Panaszával mindig forduljon szakemberhez! A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!