Élet hasi panasz,

puffadás, széklet eltérés nélkül!

nutrition icon small 3

Legyen a táplálkozás újra élmény

Segítek eldönteni, hogy milyen étrendet kell követnie, hogy panaszmentes élete legyen

nutrition icon small 1

Cél: lapos, egészséges has

Felderítem a puffadás, diszkomfort érzés okát

nutrition icon small 2

Szakorvosi mentorálás

Online belgyógyász szakorvosi felügyelet mellett gyógyulhat

Elege van már abból, hogy panaszai megkeserítik mindennapjait?

Lehet több orvosnál is járt már emiatt, de igazi megoldás nem született. Az is lehet, hogy még nem jelentkezett be vizsgálatra ezzel kapcsolatban. Egy biztos, a probléma pontos okának kiderítéséhez olyan szakértői segítségre van szüksége, akinek kellő mértékű tapasztalata van.

Miért ne élhetne lapos, egészséges hassal?

Kérje az ingyenes konzultációt!

Ahelyett, hogy a folyamatos kínlódást választja, dönthet úgy is, hogy a valódi, tényleges megoldás felé indul. Csak szakértői felügyelet mellett lehetséges felderíteni a baj forrását. Akár járt már orvosnál panaszaival, akár nem, sokszor rendkívül körültekintően és összetetten szükséges vizsgálni a bélbetegségeket. Minél hamarabb cselekszik, annál korábban kezdhet el gyógyulni a bélflórája.

10 éves belgyógyász orvosi tapasztalat

Praxisom során rengeteg hasi panaszos beteggel találkoztam, olyan is előfordult, hogy egy páciens 3 év orvosról orvosra járás után jött el hozzám, és úgy diagnosztizáltam a problémáját. Többek között az alábbi kérdésekre kaphat választ.

nutrition icon small 7

Táplálkozás

Vajon milyen táplálékokkal lehet elindítani az Ön bélflórájának gyógyulását?

nutrition icon small 6

Mozgás

Melyik mozgástípus a legalkalmasabb, hogy hasi panaszai megszűnjenek?

nutrition icon small 5 1

Étrendkiegészítők

Melyik táplálékkiegészítőre van szüksége? MIért nem mindegy, hogy melyiket választja?

nutrition icon small 4

Testsúlyoptimalizálás

Hogyan lehet bélbarát módon tartósan fogyni túlsúly vagy elhízás esetén?

nutritionist 09
nutritionist 13

A kulcs a bélflóra egyensúlya!

Ha Önnek régóta fennálló hasi panaszai vannak, nagy valószínűséggel felborult a bélbaktériumok aránya. Vagyis több a „rossz baktérium”, ami elszaporodott és kellemetlen tüneteket okoz. Amíg ez az állapot fennáll, addig a panaszok jelentkezni fognak. Lehet, hogy enyhébb formában, de visszatérhetnek. A gyógyulás hosszabb folyamat, és a bélbaktériumok egyensúlyát nem lehet egy probiotikummal vagy más tablettával önmagában helyrehozni.

Dr. Girhiny Tamás

Belgyógyász szakorvos

Orvosi rendeléseim során a legtöbben hasi panaszok miatt keresnek fel. Mivel a hosszútávú tényleges gyógyuláshoz nem elég egyszeri konzultáció, ezért kitaláltam egy online módszert, amivel sokkal hatékonyabban lehet gyógyítani. Ennek az a lényege, hogy hetente többször konzultálok a beteggel online. Így sokkal hamarabb lehet változtatásokat eszközölni a gyógyulás érdekében.

Étkezzen szabadon, szorongás nélkül!

Szerintem nem lehet úgy élvezni az életet, hogy valaki folyamatosan szorong és fél attól, hogy a bevitt táplálék milyen hatást fog kiváltani. Az sem szerencsés, ha mindig azt kell keresni, hogy hol van a közelben wc, ha beütne a krach.

Miért szükséges folyamatos szakorvosi támogatás?

Azért, mert sajnos már nagyon korán, akár gyerekkorban könnyen felborulhat a bélflóra egyensúlya, ezért nem elég 1, 2, 3 orvosi vizit bélbaktériumainak egyensúlyának helyreállításához. Ennél több kell.

Tényleg annyira fontos a bél?

Igen, mivel egyre több kutatás bizonyítja, hogy a legtöbb krónikus betegségben a bélflórában is észrevehető eltérések vannak. Vagyis a bélflóra helyreállításával nem csak hasi panaszaitól szabadulhat meg, hanem az egész szervezete egészségéről gondoskodhat.

Gyakori kérdések

a konzultáció kapcsán

Bárki jelentkezhet erre a konzultációra?

A konzultációra csak akkor jelentkezzen, ha tényleg elege van a betegsége okozta börtönből, és kilátástalanságból, és készen áll egy gyökeres életmódváltásra!

A változáshoz, és a sikerhez minden segítséget megadok, de a motiváció hiányát nem tudom pótolni. Nem fogom noszogatni, számonkérni, teljes mértékben az Ön felelőssége, hogy mennyire fogadja meg a tanácsokat.

Az általam javasolt orvosi javaslatok tudományosan megalapozottak, és számos tanulmány igazolta hatásukat.

Ez a 30 perces konzultáció miért ingyenes?

Ameddig nem ismeri megfelelően a lehetőségeit, és nem tudja pontosan felmérni a kihívásait, addig nincs tisztánlátása sem az egészségével kapcsolatban. Ez a konzultáció a tisztánlátást adja az Ön kezébe, mellyel tudatosan hozhat döntést a saját jövőjéről.

Nekem azért éri meg az időm egy bizonyos százalékát ilyen konzultációkkal tölteni, mert ha felnyitom valakinek a szemét, akkor – a tapasztalataim alapján – nagyon nagy százalékos eséllyel dönt úgy, hogy segítséget kér tőlem a folytatásban.A beszélgetés végén, ha úgy látjuk mindketten, hogy érdemes belevágnunk, akkor elmondom, hogyan tud velem együtt dolgozni, és bármiféle nyomás nélkül tud döntést hozni a folytatásról.

FONTOS! A konzultációra való bejutás nem jelenti azt, hogy egyértelműen együtt is fogunk dolgozni, vagy garantáltan felkínálom a közös további konzultációk lehetőségét. Kérem ne vegye zokon, ha nem tudom elvállalni páciensként akkor sem, ha együtt szeretne velem dolgozni egészségén.

Bélhírek!

Iratkozzon fel a hírlevelemre, és a legfontosabb tudományos kutatásokról, eredményekről számolok be mindezt érthető (nem orvosi) nyelvezettel. Ezen kívül a podcast adásokról is elsőkörben szerezhet tudomást.

legfontosabb hírek a bél kutatásainak eredményeiről

új podcast adásokról értesítő

mindezt érthető nyelvezettel

Belhirek

Tegyen

egészségéért!

X

Elfelejtette a jelszavát?

Csatlakozzon!